shpi.al Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Internet

Ngjitsat, emoji-t që flasin shqip

Startup

SprintUP: Inno-Tech Camp Tirana 2019. Startupe të reja trajnohen për të “sprintuar” nga ideja në sipërmarrje

Business Pulse

Top 10 startup-et shqiptare sipas StartupRanking

Startup

Top 10 startup-et shqiptare në renditjen botërore

Intervista

Tomi Kallanxhi: “Me Shpi.al jemi gjithnjë në evolucion”

Startup

Shpi.al, startup-i shqiptar në industrinë e pasurive të paluajtshme

Startup

10 startup-et më të mira shqiptare sipas renditjes botërore

Startup

Si lindi GARAZH, vendi ku lindin dhe fuqizohen Idetë