Samsung Electronics Co. Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Samsung, Spin Digital dhe SES transmetojnë për herë të parë përmbajtje 8K nëpërmjet satelitit

Slideshow

Ndërtuar për mënyrën se si komunikojmë sot: Samsung Galaxy S9 dhe S9+

Teknologji

Samsung Zgjeron Linjën Premium të Makinave Larëse

Teknologji

Samsung Electronics Zgjeron Linjën e Televizorëve Premium në IFA 2017

Teknologji

Speedo dhe Samsung Krijojnë Dallgë Partneriteti për të Sjellë tek Gear Fit2 Pro dhe Gear Sport Aftësitë më të Mira Gjurmuese në Not

Slideshow

Samsung Përgjysmon Kohën e Larjes së Rrobave me Teknologjinë Inovatore QuickDrive™

Teknologji

Samsung prezanton serinë e re të Galaxy J

Lajme

Samsung DeX u Mundëson Produktivitet Punonjësve Lëvizës duke e zgjeruar Smartphon-in edhe në Desktop

Teknologji

Zbuloni mundësitë e reja me Samsung Galaxy S8 dhe S8+: Smartphon-ët pa kufij

Teknologji

Samsung prezanton Gear VR e re me telekomandë, duke zgjeruar ekosistemin e Gear VR për një eksperiencë më të lehtë dhe më të këndshme