rrjet social Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Google mbyll Google+. Ja cilat janë dhe 17 produktet e tjera që nuk ekzistojnë më

Teknologji

Facebook prezanton më në fund funksionalitetin e shumëpritur nga të gjithë

Lajme

Bie Instagram, rrjeti social me probleme

Lajme

Mark Zuckerberg: “Jam ende personi më i mirë për të drejtuar Facebook pas skandaleve”

Media&PR

Ndryshimet e bëra nga Facebook në “News Feed” po nxjerrin jashtë loje publikuesit

Business Pulse

Pse Silicon Valley po bëhet i mërzitshëm?

Business Pulse

Mark Zuckerberg: “Gjatë 2018 Facebook do të bëjë ndryshimin radikal”

Teknologji

Facebook bllokon reklamat që përjashtojnë grupe të caktuara etnike dhe racore

Intervista

Bizbook.al, një rrjet social për bizneset shqiptare

Intervista

School online, platforma më e re që i vjen në ndihmë arsimit të fëmijëve tuaj