respekt Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim Personal

5 treguesit e një shefi që nuk ju respekton

Strategy

Disa mënyra për të dalë i fituar në çdo debat

Sipërmarrje

Pse punonjësit tuaj japin dorëheqjen?

Strategy

Gjashtë mënyra si të jeni një punonjës i mirë

Business Pulse

10 arsyet pse punonjësit tuaj nuk ju respektojnë

Strategy

Si të arrini përsosmërinë në punë

Zhvillim Personal

Si të mbani mosmarrëveshjet larg shkatërrimit të marrëdhënies tuaj të punës

Intervista

Më shumë edukim sesa mësim, sipas mësuese Vjollcës

Strategy

Disa mënyra për të drejtuar dhe motivuar ekipin tuaj

Media&PR

Si të ndaloni përdorimin e fjalëve plotësuese si “atëherë”, “ëm”, “dmth” gjatë fjalimit tuaj?

Evente