Reddit Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Zjarret në Australi: Ishulli i Kangurëve para dhe pas zjarreve

Strategy

Pse shprehja “njerëzit e suksesshëm zgjohen në 4 të mëngjesit” nuk rezulton plotësisht e vërtetë?

Marketing

9 truke psikologjike që përdor Starbucks për të tërhequr klientë

Business Pulse

Të rinjtë shqiptarë drejt Instagram e YouTube. Ku është Facebook?

Strategy

Bill Gates më i lumtur tani që është 63 vjeç sesa kur ishte 25 vjeç. Ja cilat janë 4 arsyet

Slideshow

Post Startup Grind Tirana, Lona Alia drejt sipërmarrjës triliona dollarëshe

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Lona Alia, vajza shqiptare vjen të na tregojë historinë e saj të suksesit nga Silicon Valley në Startup Grind Tirana

Teknologji

VOCE kërkon të rrisë produktivitetin tonë gjatë dëgjimit të podcast-eve

Teknologji

Aplikacionet që përdorim vazhdimisht na bëjnë të palumtur

Strategy

Bill Gates thotë se kjo është arsyeja që ai është kaq i suksesshëm