pushim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

8 gjëra produktive që duhet të bëni kur jeni të mërzitur

Business Pulse

Qeveria, ky nxënës i dobët

Zhvillim Personal

Nëse performanca juaj lë për të dëshiruar, ja disa mënyra për t’a rregulluar atë

Strategy

6 gjëra që të gjithë bëjmë në punë, por që ndikojnë keq në shëndetin tonë

Zhvillim Personal

17 shprehje super motivuese kur jeni duke ndjerë një lodhje të padurueshme në punë (ose në çfarëdolloj vendi tjetër)

Business Pulse

Sakrificat që bëjnë njerëzit e suksesshëm për të arritur qëllimet e tyre

Sipërmarrje

Pyetja që nuk duhet t’u bëni kurrë punonjësve tuaj

Sipërmarrje

Mos e harxho kohën duke pushuar – thotë shënimi në një pecetë kokteili në Kosovë

Strategy

Çfarë bëjnë gjatë verës njerëzit e suksesshëm?

Strategy

Marcus Lemonis këshillon të rinjtë: “Bëni çdo punë dhe mos jetoni me prindërit tuaj”

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00