Protik Innovation Center Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Startup Grind Tirana e fillon vitin me të ftuarin Artan Hoxha

Trajnime

Protik Innovation Center ofron trajnime falas në Multimedia

Business Pulse

A mund të kemi praktika profesionale në distancë?

Slideshow

Post Startup Grind, Antonela Hako: “Të rinjtë duhet ta provojnë këtu, pasi është shumë e lehtë të largohesh.”

Slideshow

Post Startup Grind, Kadri Morina: “Në jetë nuk duhet të jetë ëndërr paraja, duhet të jetë ëndërr puna.”

Slideshow

E-shërbimet dhe zgjidhjet inovative, fokusi kryesor i konferencës së 8 të “Infocom World Albania”

Slideshow

Post Startup Grind, Agron Shehaj: “Duhet të përqëndrohesh më shumë tek njerëzit dhe jo tek idea.”

Slideshow

Post Startup Grind, Ardit Gjebrea: “Nuk duhet të jesh Një Ndër… Ti duhet të jesh Ti.”

Thirrje per Aplikime

Kush do të përfaqësojë Shqipërinë në Finalen e Kampionatit MOS në SHBA?

Intervista

“Let’s talk” projekti i dytë fitues në Startup Weekend Tirana

Evente