Portofol Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Bitcoin papritmas nën 10,000 dollarë, bie edhe vlera e kriptomonedhave të tjera

Travel

Udhëtimet na bëjnë shumë më të lumtur se çdo pasuri tjetër materiale, sipas një studimi

Thirrje per Aplikime

“Programi Përshpejtues për Artizanët,” shitje, trajnim dhe mentorim

Business Pulse

5 sipërmarrësit e suksesshëm që zotërojnë të paktën një ishull privat

Teknologji

Përgjigjet më të zakonshme në lidhje me pyetjet që bëhen rreth Bitcoin

Sipërmarrje

Grupi ProCredit rrit portofolin e kredisë me 8.9%, në gjashtëmujorin e parë të vitit 2018

Lajme

IuteCredit blen kompaninë FINAL

Teknologji

Apple pritet të lançojë një “MacBook Air” më të përballueshëm këtë vit

Teknologji

Samsung prezanton vizionin për eksperienca të hapura dhe inteligjente IoT për të thjeshtuar jetën e përditshme

Marketing

Pamja ka rëndësi: Si të krijoni imazhin e përsosur të markës tuaj?