Pezana Rexha Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Personazhe

Gra shqiptare të suksesshme në biznes

Strategy

Kujtesë apo shënime?! Ja si organizohen 8 drejtues kompanish e organizatash në Shqipëri

Business Pulse

Festivali i Inovacionit, përgatit kompanitë shqiptare si të tërheqin investitorë potencialë

Business Pulse

Shpallen fituesit e konkursit “Ide të Gjelbërta 2018”

Startup

Eduaktiv.al, e para platformë krahasuese dhe vlerësuese për Institucionet Arsimore

Thirrje per Aplikime

Start Up City, njihuni me qytetin më të ri në vend!

Lajme

3 sipërmarrës shqiptarë bëhen pjesë e programit YTILI 2018

Intervista

Pezana Rexha: “Vetëm puna bën të mundur ndryshimin dhe rritjen.”

Media&PR

“Blancheur”, “Albanian ICT Academy” dhe “Epoka e Skënderbeut” kalojnë në finalen e madhe të “Do you have an idea?”

Sipërmarrje

Pse sipëmarrësit janë kundër ligjit për bizneset sociale?