personalitet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Ja cilat janë aftësitë komunikuese që ju sigurojnë sukses në punë

Business Pulse

Rreziqet e të paturit një person të famshëm në promocionin e biznesit tuaj

Personazhe

Sara Karaj: Bizneset shqiptare kanë nevojë për influencer

Strategy

5 teknika për të punuar me sukses me njerëz që janë të ndryshëm nga ju

Strategy

Si të negocioni me një narcist?

Business Pulse

Greta Thunberg u kërkon deputetëve francezë të ‘dëgjojnë shkencëtarët’ dhe të veprojnë për të ulur ngrohjen globale

Business Pulse

Greta Thunberg, në kopertinën e Time – Si arriti aktivistja 16 vjeçare ta dëgjojë e gjithë bota?

Strategy

Disa mënyra për të drejtuar dhe motivuar ekipin tuaj

Strategy

Ky është përbërësi sekret që kthen ëndrrat për sipërmarrjen në realitet, sipas një studimi

Strategy

5 shenja që tregojnë se ju do të bëheni një person i suksesshëm

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00