opsion Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Si njerëzit e zgjuar bëjnë pyetje të mëdha dhe marrin përgjigje më të mira

Teknologji

Siri ju vjen në ndihmë dhe kur ndaloheni nga policia

Business Pulse

Thënie frymëzuese nga Maya Angelou

Lajme

Opsioni i ri i Instagram, i përgjon të gjithë

Teknologji

Facebook bllokon reklamat që përjashtojnë grupe të caktuara etnike dhe racore

Internet

Ruani internetin në telefon me këtë opsion të Facebook-ut

Internet

Facebook tashmë ju lejon të komentoni me një GIF

Strategy

Marcus Lemonis këshillon të rinjtë: “Bëni çdo punë dhe mos jetoni me prindërit tuaj”

Teknologji

Tashmë në Instagram bizneset mund të shtojnë një buton për të lënë takime

Strategy

5 arsyet pse të rinjtë nuk duhet të varen nga një punë 9 me 5