njoftim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Konfindustria: Afati i vendosur për sistemin e mbifaturimit është i pa mjaftueshëm

Lajme

Targa të personalizuara? Mund t’i bëni edhe dhuratë

Lajme

Një këshillë nga Ambasada Amerikane

Teknologji

Bitcoin tejkalon 8,000 dollarë. A po kthehen kohët e arta të vitit 2017?

Teknologji

Samsung përmirëson Chromebook Plus me një kamera të dytë dhe një procesor të ri

Lajme

Kujdes! iPhone mund të bllokohet për 48 vjet, nëse vendosni gabim kodin

Lajme

Çfarë duhet të dini para se të investoni në një ICO (Ofertat Fillestare për Monedha)?

Lajme

Tatimet këshillojnë: Çfarë konsiderohet borxh tatimor dhe si bëhet mbledhja e detyrimeve tatimore të papaguara?

Sipërmarrje

Migi’s Food Boutique, një histori suksesi e dalë nga Programi i Vetëpunësimit i UNDP

Lajme

Albvision Ltd fut në Kosovë automatin e parë të Bitcoin. Ja kush janë destinacionet e radhës