ndryshime klimatike Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Elon Musk mbështet publikisht aktivisten klimatike Greta Thunberg

Kosova

4 Mësime të rëndësishme biznesi nga aktivistja 16 vjeçare e nominuar për çmimin Nobel

Business Pulse

Greta Thunberg u kërkon deputetëve francezë të ‘dëgjojnë shkencëtarët’ dhe të veprojnë për të ulur ngrohjen globale

Business Pulse

Greta Thunberg, në kopertinën e Time – Si arriti aktivistja 16 vjeçare ta dëgjojë e gjithë bota?

Business Pulse

Ja cila është arsyeja pse 4500 punonjës të Amazon janë të pakënaqur ndaj Jeff Bezos

Lajme

1.5 milionë vullnetarë thyejnë rekordin botëror të Guinness duke mbjellë 66 milionë pemë për vetëm 12 orë

Lajme

Një në katër europianë besojnë inteligjencën artificiale më shumë se politikanët, sipas një studimi

Lajme

Aktivistja 16 vjeçare, Greta Thunberg përzgjidhet për Çmimin Nobel të Paqes

Teknologji

Shkencëtarët e Harvard kanë nisur eksperimentet për të bllokuar diellin

Teknologji

Kjo grua ka zgjidhur një nga problemet më të mëdha me të cilat përballet bota sot