Mësimdhënie Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
revista

Kurset online, metodologjia e të sotmes

Intervista

Feedback-u ndaj klientit në vend të “Hot Air”: një intervistë me Business Angel-in, Martin Giese

Karriera

Një rast reflektimi: Edukimi i fëmijës në Japoni, e më tepër

Thirrje per Aplikime

Programe Masteri dhe Intenship

Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00