mendim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Frazat që njerëzit e mençur nuk i thonë kurrë

Zhvillim Personal

Si të reagojmë pozitivisht pas tërmetit?

Zhvillim Personal

E vështirë apo e pamundur!?

Zhvillim Personal

Si të mendojmë në mënyrë racionale, Guidë dhe ushtrime

Zhvillim Personal

Jeff Bezos thotë se kjo është shenja e vetme më e madhe se dikush është inteligjent!

Zhvillim Personal

Lajmet, si t’i lexojmë?!

Business Pulse

12 shprehje motivuese që do t’ju bëjnë të vlerësoni jetën

Media&PR

Këto janë mënyrat më të mira dhe më të këqija për të nisur një email

Strategy

A ju bën të mësuarit e gjithçkaje të mos jeni i mirë në asgjë?

Strategy

Harroni “To-Do” list, ja pse duhet të fokusoheni në “not to-do” list