'Medium' Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Top 10 startup-et botërore me influencë më të lartë

Thirrje per Aplikime

Si të aplikoni për t’u bërë pjesë e “Albanian ICT Awards”?

Lajme

Estonia hedh idenë e monedhës virtuale shtetërore “estcoins”

Travel

Fenomeni Despacito rrit turizmin e Porto Rikos me 45%

Startup

10 startupet globale që po ndryshojnë botën ku jetojmë

Teknologji

Amazon po teston skuadra me 30 orë punë në javë

Evente

Seminar për “Negociatat dhe Shitjet B2B”

Dhjetor 19, 2018
9 AM – 5:30 PM