mbeshtetjen Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

“Share Albania” dhe “Urban Line” janë idetë që do i shohim përsëri në fazë tjetër të “Do you have an idea?”

Lajme

Projekti IDEA, AIDA dhe GIZ në ndihmë të bizneseve

Media&PR

Brandi “Made in Albania”, “Albanian Adventure Resort” dhe “Punime me makram” janë tre idetë që kalojnë në fazën tjetër të “Do you have an idea?”

Lajme

Gjermania e interesuar për mbështetjen e industrive shqiptare

Lajme

Gratë në Shqipëri kanë 33% të bizneseve të vogla e të mesme

Lajme

Çfarë u vendos nga takimi i ministrit Sokol Dervishaj me përfaqësuesit e Bankës Botërore?

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Realiteti Virtual në web

Shtator 14, 2017
6 PM - 8:30 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00

Crypto Party Tirana

Shtator 30, 2017
10 AM - 8 PM