marketing Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Ku mund të mësojmë për vetë-zhvillimin dhe karrierën?!

Trajnime

Trajnim: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Marketing

Çfarë duhet të dimë për përdorimin e emocioneve në marketing?

Marketing

P&G përgatitet për ‘një botë pa reklama’

Strategy

Një konkurencë e shëndetshme në punë mund t’ju bëjë më të suksesshëm

Media&PR

Andrew Keen, autori ndërkombëtar best-seller, është folësi më i ri në Spark.me 2019

Strategy

5 mënyra për të krijuar një e-book që audienca juaj do ta pëlqejë

Trajnime

Trajnim: “Inteligjenca Emocionale si faktor Suksesi”

Media&PR

Tom Goodwin, kreu për inovacionin në Zenith Media dhe autori i Darvinizmi Dixhital, është folësi i radhës në Spark.me 2019

Trajnime

Trajnim: “Arti i Marketingut dhe Aftësitë Menaxheriale”