marketing Archives » Page 3 of 33 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Ku po shkon bota e marketingut dhe internetit?! – Mesazhet e konferencës Spark.me 2019

Business Pulse

7 kurset më të mira të marketingut të mediave sociale që do të gjeni këtë vit

Thirrje per Aplikime

Keni pasion shitjet direkte? Byas, produkti i teknologjisë kozmetike ju mundëson të bëheni sipërmarrës të suksesshëm

Lajme

Netflix pëson rënie në SHBA

Sipërmarrës të suksesshëm

Bernard Arnault tejkalon edhe Bill Gates. Bëhet personi i dytë më i pasur në botë.

Trajnime

Trajnim: Marketingu në Agroturizëm dhe Turizmin Rural

Marketing

Si të krijoni një faqe të biznesit në Facebook

Lajme

Pothuajse gjysma e përdoruesve të internetit përdorin WhatsApp çdo javë

Sipërmarrje

Si i arriti Nike 50,000 shitjet e para të këpucëve

Marketing

Si të shisni gjithçka