Ltd. Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Samsung, Spin Digital dhe SES transmetojnë për herë të parë përmbajtje 8K nëpërmjet satelitit

Slideshow

Ndërtuar për mënyrën se si komunikojmë sot: Samsung Galaxy S9 dhe S9+

Teknologji

Speedo dhe Samsung Krijojnë Dallgë Partneriteti për të Sjellë tek Gear Fit2 Pro dhe Gear Sport Aftësitë më të Mira Gjurmuese në Not

Slideshow

Samsung Përgjysmon Kohën e Larjes së Rrobave me Teknologjinë Inovatore QuickDrive™

Teknologji

Samsung prezanton serinë e re të Galaxy J

Lajme

Samsung DeX u Mundëson Produktivitet Punonjësve Lëvizës duke e zgjeruar Smartphon-in edhe në Desktop

Teknologji

Zbuloni mundësitë e reja me Samsung Galaxy S8 dhe S8+: Smartphon-ët pa kufij

Teknologji

Samsung prezanton Gear VR e re me telekomandë, duke zgjeruar ekosistemin e Gear VR për një eksperiencë më të lehtë dhe më të këndshme

Teknologji

Samsung Zgjeron Portofolin e Tabletëve me Galaxy Tab S3 duke ofruar argëtimin dhe produktivitetin e pajisjeve të lëvizshme