Libi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Pse qytetarët e këtij vendi detyrohen të paguajnë me smartphone?

Lajme

Warren Buffett këshillon studentët të mirëpresin emigrantët ndërkohë që Trump i ndalon ata

Lajme

Kosova do të eksportojë miell edhe në Libi, priten mbi 30 milionë euro në vit

Evente

Trajnim nga BERZH – Si të menaxhoni një kompani konsulence?

Tetor 29, 2018
- 30 Tetor, 2018 dhe 20-21 Nëntor 2018, ora 9:00 AM - 5:30 PM

Panairi i 21 i Librit “Tirana 2018”

Nëntor 14, 2018
– 18 Nëntor ora 08:00 - 21:00