Laidi Ferruni Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Laidi Ferruni: 14 arsye pse na nevojitet një dyqan online

Trajnime

Seminar Motivues “Mirënjohja dhe Vetëmotivimi”

Business Pulse

Shqiptarë motivues që duhet të ndiqni në rrjetet sociale

Slideshow

Disa momente të veçanta nga konferenca Silicon Valley Open Doors

Marketing

10 kompanitë shqiptare më të mira në e-commerce

Startup

Shqipëria, Parashikime personale për 2016!

Startup

Si lindi GARAZH, vendi ku lindin dhe fuqizohen Idetë