kultura organizative Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Gjashtë elementët e klimës organizative

Sipërmarrës të suksesshëm

Çelik Nimani, folës në konferencën Infocom X, tregon faktorin e suksesit të kompanive teknologjike

Business Pulse

Ambientet toksike i bëjnë njerëzit të largohen nga puna dhe projektet të dështojnë

Media&PR

4 probleme, të cilat menaxherët e rinj duhet t’i zgjidhin menjëherë!

Strategy

Ja arsyet që e bëjnë FC Barcelona një Biznes kaq të Suksesshëm