kritika Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Tre strategji që përdorin gratë sipërmarrëse për të kthyer frikën në forcë

Business Pulse

Ne mendojmë se jemi më të mirë nga ç’jemi

Strategy

Si të negocioni me një narcist?

Startup

Startup-et që po transformojnë stomatologjinë, mes tyre dhe një shqiptar

Zhvillim Personal

Disa mënyra si të drejtoni si Abraham Linkoln

Strategy

Të gjithë kritikojnë të gjithë. Po unë si jam?

Lajme

Facebook po kërkon që të blejë një kompani që merret me sigurinë kibernetike

Lajme

Zuckerberg humbet papritur 16.8 miliardë dollarë në një ditë të vetme

Business Pulse

Lufta më e madhe e njerëzimit është…

Sipërmarrje

Punonjësit besnikë ju thonë atë që është e nevojshme të dëgjoni, jo atë që dëshironi të dëgjoni