komunitete Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Ja cila është arsyeja pse 4500 punonjës të Amazon janë të pakënaqur ndaj Jeff Bezos

Sipërmarrje

5 këshilla që duhet t’i ndiqni patjetër kur doni të krijoni një brand

Thirrje per Aplikime

Partnerët Shqipëri shpall konkursin “Çmimi i Filantropisë 2017”

Lajme

Aktivizimi i të rinjve drejt sipërmarrjes, ky është qëllimi i EUIN dhe World Vision

Lajme

A po fuqizohen bizneset shqiptare nëpër botë?

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM