këpucë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Nike dhe Adidas, letër për presidentin Trump. I luten të ndalojë dhe të mendojë për ato që po bën

Business Pulse

Industria e veshjeve rritet mes vështirësish

Sipërmarrës të suksesshëm

Sfidat e Donika Micit në prodhimin e këpucëve

Business Pulse

15% më shumë eksporte për periudhën janar-nëntor

Business Pulse

Për festa ndihmo fëmijët në nevojë, dhuro një palë këpucë

Travel

Çfarë të bëni në një ditë me shi në Tiranë?

Slideshow

Këta persona me gjestet e tyre po e bëjnë këtë botë një vend më të mirë

Sipërmarrje

Historiku i sandaleve që shohim sot çdo ditë

Lajme

Ja cili është biznesi që po rinjeh lulëzim në Shqipëri

Lajme

Biznesi fason punëson 50 mijë gra gjatë 4 viteve