karriere Archives » Page 12 of 14 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Ja se si e shkatërroni dalëngadalë karrierën tuaj!

Horoskopi i biznesit

Horoskopi javor i Biznesit dhe Jetës Profesionale-8 Shkurt 2016

Horoskopi i biznesit

Horoskopi javor i Biznesit dhe Jetës Profesionale-1 Shkurt 2016

Sipërmarrje

A duhet të hiqni dorë nga ëndrra juaj e re?

Strategy

8 Ndryshimet ndërmjet Sipërmarrësve dhe Punonjësve

Horoskopi i biznesit

Horoskopi javor i Biznesit dhe Jetës Profesionale-18 Janar 2016

Media&PR

Pse sipërmarrësit duhet të praktikojnë vetë-ndërgjegjësimin, përuljen dhe empatinë?

Strategy

Bëni diçka ndryshe në vitin 2016

Strategy

Ja mënyrat si mund t’ia arrini në majë nëpërmjet manipulimit social

Intervista

JUMBO në kërkim të sfidave të reja- Intervista me Toljan Papajorgji