Inovacione Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
High-Tech

Google do t’a transformojë Toronton në qytetin më futurist të botës

Lajme

Ja cilat janë ambiciet teknologjike të Europës Qendrore dhe asaj Lindore

Lajme

Bashkëthemeluesi i Apple parashikon se cila kompani do të ndryshojë botën (dhe nuk është Apple)

Lajme

Samsung Electronics arrin vendin e parë për konsumatorët në CES 2017 me inovacione që përmirësojnë mënyrën se si njerëzit jetojnë, punojnë dhe luajnë

Thirrje per Aplikime

Edicioni i katërt i çmimeve të BE-së për gratë inovatore