ideja Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Rruga drejt suksesit: Nga Ideja tek Produkti

Intervista

Ajet Halili: “Vizioni im është që Elektrolizer të jetë në makinën e çdo personi.”

Intervista

Ekipi Reservoir: “Barrierat bëhen LEHTËSISHT TË THYESHME kur ideja është e formuar dhe kur jemi të dhënë pas saj!”

Intervista

Ertjan Cabiri (Movida.al), nga Burokracia e OKB tek Impakti i Menjëhershëm i Startup-eve

Startup

Michal Bohanes: “Sipërmarrës shqiptarë, vihuni punës dhe punoni fort.”

Sipërmarrje

Njihuni me vajzën 11-vjeçare e cila sapo ka filluar biznesin e saj 11 milionë $

Strategy

Si të kontaktoni investitorë potencial për idenë tuaj inovative?

Lajme

Pica Domino është duke trajnuar drerët për të ofruar pica. Po, me të vërtetë.

Teknologji

Teknologjia e makinave pa shofer