guide Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

5 hapat që duhet të ndiqni që startup-i juaj të jetë i suksesshëm

Travel

Ismail Hoxha: Një bankier eksplorator, në zbulim të Shqipërisë

Marketing

Top 5 kurset falas online për Marketingun Dixhital

Strategy

4 mënyra për t’iu uruar mirëseardhjen të rinjve në kompani

Lajme

StartUS Magazine: Komuniteti startup dhe sipërmarrës në Tiranë shumë premtues

Startup

ciceroni4.me, një guidë për turistët e gjithë botës

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Realiteti Virtual në web

Shtator 14, 2017
6 PM - 8:30 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00

Crypto Party Tirana

Shtator 30, 2017
10 AM - 8 PM