Workshop (Guidë praktike): Buxheti i marketerëve
Përditësuar së fundmi: 10/01/2019

Workshop (Guidë praktike): Buxheti i marketerëve

Share
nga Neada Muçaj
Jan 10, 2019


Një hyrje në numrat që mbështesin marketingun direkt dhe dixhital.

Një kurs që do t’ju bëjë të ndiheni të sigurt në lidhje me ‘metrics’ që ju nevojiten për të planifikuar buxhetin tuaj marketing me sukses dhe për të vlerësuar fushatat e kaluara.
Ju do të mësoni:

• Do të merrni njohuri të thella për të kuptuar metrics të direct dhe digital marketing
• Do të kuptoni se kur aktiviteti juaj marketing ka sukses apo kur deshton
• Do të kuptoni principet dhe terminologjite
• Si të kuptoni dhe të aplikoni rezultatet e një fushate, për të maksimizuar the next campaign.
• Buxhetimi dhe aspektet financiare për fushatat e marketingut online
• Facebook ads
• Instagram ads
• Google ads
• Linkedin ads
• Google Analytics
• A/B testing
• UI/UX testings
• Email marketing – deep marketing
• Remarketing

Për tu regjistruar kliko KËTU.