Grupi Balfin Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Intervistë me Drejtorin Ekzekutiv të kompanisë NEPTUN

Media&PR

Top 10 artikujt më të lexuar për vitin 2017 në Business Magazine Albania

Intervista

Talent Pool – Praktikë e re nga Grupi Balfin për zhvillim karriere

Lajme

Grupi Balfin investon 180 milionë euro në Maqedoni në projektin më të ri Skopje East Gate

Lajme

Vjen në Tiranë projekti më madhështor dhe modern nga Grupi Balfin dhe Kastrati Group

Lajme

“Tungjatjeta”, programi social i World Vision në ndihmë të fëmijëve me aftësi të kufizuara, gjen mbështetjen e Grupit Balfin

Lajme

Grupi Balfin shtrin investimet dhe zgjeron influencën e tij në kontinentin amerikan dhe atë aziatik

Lajme

Grupi Balfin dhe Kastrati janë tashmë pronarët e rinj të Shoqërisë INSIG-Jeta, kompanisë më të re të sigurimeve në  Shqipëri

Intervista

Eris Kasmi: Çfarë sjellim ndryshe me “Ideja jote për Biznes” – Start Up 2017

Thirrje per Aplikime

“Ideja jote për Biznes”, programi që shndërron idetë e mëdha në biznese të mëdha

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM