gazeta Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

4 gjëra produktive që mund të bëni nëse udhëtoni gjatë sezonit të festave

Travel

Vizioni i Elon Musk për të ardhmen tonë në hapësirë vjen me një kosto serioze

Strategy

Punoi me Steve Jobs për 26 vjet dhe thotë se të gjithë mendojnë gabim për të

Slideshow

Çfarë bënin në adoleshencën e tyre njerëzit më të suksesshëm në botë?

Sipërmarrje

Mendoni se jeni i vjetër për të filluar një biznes? Kjo është arsyeja pse e keni gabim

Slideshow

Si bëhej marketingu në shtyp nga kompanitë shqiptare në vitet ’20-’40?

Personazhe

Njihuni me Sabrina Pasterski, 23 vjeçarja “Ajnshtajn”

Sipërmarrje

5 gjërat që Warren Buffett bën pas punës në zyrë

Lajme

Sharad SAGAR, një nga 100 sipërmarrësit më të rinj dhe të fuqishëm të botës, është folësi i parë i SPARK.ME 2017

Lajme

“The Telegraph” jep arsyet përse duhet të vizitoni Tiranën