frikë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
mirëqënie

Si të mposhtësh FOMO-n, frikën nga humbja e shanseve?

Strategy

Tre strategji që përdorin gratë sipërmarrëse për të kthyer frikën në forcë

Zhvillim Personal

Si të reagojmë pozitivisht pas tërmetit?

Slideshow

Si të tregoni një histori në mediat sociale?

Business Pulse

Çfarë i frikëson më shumë sipërmarrësit?

Strategy

Si të mposhtni frikën për të realizuar qëllimet tuaja të vërteta

Strategy

12 gjërat që personat me inteligjencë emocionale të lartë nuk do t’i bëjnë kurrë

Zhvillim Personal

Çfarë mund të mësoni nga emocionet dhe ndjenjat tuaja të brendshme?

Strategy

Çfarë mësova nga aventura ime në zip line?

Business Pulse

Pse të marrësh pjesë në një event të Tony Robbins?