format Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Si të krijoni një broshurë në Google Docs për punët tuaja?

Strategy

Pse Google po krijon një bllokues reklamash ndërkohë që është kompania më e madhe e reklamave në internet?

Teknologji

Facebook prezanton një format të ri reklamimi

Marketing

“Picasio”, platforma dixhitale për reklamimin e kontentit interaktiv

Strategy

CV dhe Rezymeja, nga ndryshojnë dhe kur përdoren?