ekspertizë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Pyrana Earthquake Hackathon vjen në datat 29 Shkurt – 1 Mars 2020

Business Pulse

Techstars Startup Weekend Women Tirana, mundësia për të shndërruar idenë tënde në një biznes!

Teknologji

IDseq, një mundësi e mirë për identifikimin dhe parandalimin e sëmundjeve infektive

Lajme

10 aftësitë më të kërkuara të vitit 2019, sipas LinkedIn

Trajnime

Seria e trajnimeve: “Zgjidhje të Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit për Gratë Sipërmarrëse”

Lajme

Facebook po kërkon që të blejë një kompani që merret me sigurinë kibernetike

Strategy

Teknika e përdorur nga trajneri i Anglisë që çoi ekipin në Kupën e Botës, të cilën mund ta përdorësh edhe ti

Intervista

Dr. Lorenc Gordani: Tregu i energjisë kusht themelor për çdo zhvillim të qëndrueshëm

Marketing

5 Pyetjet që duhet të bëni gjatë një interviste me kandidatë në fushën e marketingut

Trajnime

Trajnim: Planifikimi dhe Analiza Financiare