Donika Mici Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Sipërmarrësit eksportues për të cilët ka shkruar BusinessMag.al

Sipërmarrës të suksesshëm

Sfidat e Donika Micit në prodhimin e këpucëve

Business Pulse

IDEA hap konkursin e planeve të biznesit

Business Pulse

Sipërmarrëset shqiptare më të fuqishme të vitit

Media&PR

“Share Albania” dhe “Albanian ICT Academy” shpallen idetë fituese të “Do you have an idea?”

Lajme

SOT FINALJA E MADHE E “DO YOU HAVE AN IDEA”, NJË MBRËMJE E MBUSHUR PLOT EMOCIONE

Media&PR

“Blancheur”, “Albanian ICT Academy” dhe “Epoka e Skënderbeut” kalojnë në finalen e madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Ferma Amalthia” dhe “Albanian Adventure Resort” bëhen pjesë e finales së madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

Vetëm 3 konkurentë arrijnë të kalojnë në fazën tjetër të “Do you have an idea”

Lajme

Ambasada ruse organizon takime të rëndësishme me biznesmenë shqiptarë