Do you have an idea? Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Pezana Rexha: “Vetëm puna bën të mundur ndryshimin dhe rritjen.”

Intervista

Ferma Amalthia, MIKJA QË U RRIT sa hap e mbyll sytë!

Intervista

Fjorza Mullaji: SI DO SJELL “PARAJSËN” për adhuruesit e mineraleve, të meditimit dhe të energjive

Intervista

Meliha Zyberaj dhe Roza Ndoci prezantojnë biznesin e tyre

Intervista

Artizane të Natyrës, sfida e të përdorurit çdo gjë që ofron natyra

Intervista

Ajet Halili: “Vizioni im është që Elektrolizer të jetë në makinën e çdo personi.”

Intervista

Creativity by Stela: Këmbëngulja për të lëvizur çdo gur nga vendi e çoi përpara sipërmarrjen time!

revista

Revista Shtator 2017 – Nëse gjatë verës të mungoi, ja ku vjen tani!

Intervista

Ëngjëll Rraklli: “Amakids, loja virtuale me impakt social”

Media&PR

“Share Albania” dhe “Albanian ICT Academy” shpallen idetë fituese të “Do you have an idea?”