diasporë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Thirrje për mentorë nga diaspora

Ndërmarrës

Idriz Zogaj nga Kosova, kampion i kujtesës në botë

Kosova

Lejla Ibrahimi Sallahu pronare e re e kompanisë ajrore Germania Flug Ag

Diaspora

Një Peticion Online për Diasporën

Bujqësi

Produktet tipike shqiptare, synohet tregtimi në 600 biznese në diasporë

Lajme

Bashkëpunimi i GjirafaVideo dhe Stupcave, zgjidhje për ekonominë vendore dhe hackerat e Youtube

Lajme

‘Rrjeti i Bizneseve të Diasporës Shqiptare’ për herë të parë mblodhi mbi 700 mijë biznesmenë në New York

Startup

Nathan Koeshall: Sipërmarrja nuk ka moshë

Lajme

Kosovarët në Hungari, jo vetëm azilkërkuesë, por investitorë

Lajme

Kosovë, llogariten rreth 10 miliardë euro remitancat që nga fundi i luftës