cloud computing Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Si të përdorim blockchain për të transformuar modelet e ndryshme të biznesit?

Lajme

Kreu i ri i Google: “Do të përfitojmë më shumë të ardhura nga cloud computing se nga reklamat”

Lajme

Amazon bëhet kompania e dytë në SHBA që i bashkohet klubit të 1 trilionë dollarëve

Business Pulse

Pse Silicon Valley po bëhet i mërzitshëm?

Sipërmarrje

Kjo grua 55-vjeçare ka ndryshuar historinë dhe ka bërë 140 milionë $

Slideshow

“Top Attractors”, 10 kompanitë më të mira për punësimin e talenteve

Lajme

Konferenca e 7-të e Infocom Albania 2016