cilesi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Ja cilat janë tiparet e personave të domosdoshëm për t’i patur pjesë të stafit

Intervista

Krijuar nga natyra, dizenjuar për ju, motoja e Hora Artizanal 

Strategy

7 këshilla për të krijuar përmbajtje që tërheq në LinkedIn

Strategy

Po aplikoni për punë? Ja çfarë duhet të shkruani në letrën tuaj të interesit

Business Pulse

Rregullat që çdo sipërmarrës duhet të dijë lidhur me mediat sociale

Business Pulse

Katër cilësi të një lidershipi ideal

Teknologji

Apple prezanton zyrtarisht iPhone 11

Strategy

Nëse “gëzoni” këto cilësi, ju jeni një mentor i mirë

Strategy

Truke psikologjike për ata që nuk kanë besim tek vetja e tyre

Lajme

Prodhuesit: Kontrolloni ushqimet dhe verifikoni kompanitë abuzuese

Evente