Bujqësia Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Përmirësim i Ndjeshëm në Cilësinë e Raportimit Financiar në Shqipëri

Strategy

Nxitja e investimeve të huaja direkte, domosdoshmëri. Ku dhe si mund të nxiten?

Lajme

Ulen ritmet. Rritja ekonomike 3.55% në tremujorin e tretë

Travel

Njihuni me të vetmin qytet në Shqipëri që nuk ka hotele

Lajme

A mund të shndërrohet Shqipëria në një qendër të shërbimeve online në vitet e ardhshme?

Thirrje per Aplikime

Programi i Bankës Botërore për Profesionistët e Rinj (Plotësisht e Financuar)

Lajme

Ministrja e Ekonomisë: Do të vazhdojmë mbështetjen financiare për sipërmarrjet shqiptare

Sipërmarrje

Pse është i rëndësishëm Ligji i Arsimit dhe Formimit Profesional për Sipërmarrjen Shqiptare?

Lajme

Vazhdon biznesi i prodhimit të mjaltit nga gratë e Gjinarit e Belshit, Suedia dhe OKB mbështetetje për to

Lajme

Kush është qyteti me papunësinë më të lartë në Shqipëri?