"Blancheur" Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

“Share Albania” dhe “Albanian ICT Academy” shpallen idetë fituese të “Do you have an idea?”

Lajme

SOT FINALJA E MADHE E “DO YOU HAVE AN IDEA”, NJË MBRËMJE E MBUSHUR PLOT EMOCIONE

Media&PR

“Blancheur”, “Albanian ICT Academy” dhe “Epoka e Skënderbeut” kalojnë në finalen e madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

Ja cilët do të jenë gjysëmfinalistët e “Do you have an idea?”

Lajme

Çfarë ndodhi në puntatën e parë të “Do you have an idea”?

Intervista

Top 15 Intervistat e realizuara nga Business Magazine në vitin 2016

Intervista

“Blancheur” ideja fituese e “The steps for creating a sucessful business”