arkitekturë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Shqipëria – Ndërtimi në kontekstin politik të dekadave

Kosova

Studentja e Universitetit të Prishtinës fiton çmim për arkitekturë në Gjermani

Teknologji

Smart Community – Platformë e moduleve të rrjetëzuara për komunitetin modern

Thirrje per Aplikime

Konkurs Kombëtar Arkitekture

Lajme

Ndërtohet fabrika e parë e lëvizshme për riciklimin në botë, e cila kthen mbetjet në tulla

Teknologji

A është teknologjia një hap drejt zëvendësimit të mjekëve, avokatëve dhe profesioneve të tjera?

Startup

Si e shndërrova pasionin tim për arkitekturën në një startup?

Intervista

Zhaklina Rira. Intervistë me CEO-n e qendrës më të madhe të panaireve dhe eventeve, Expocity Albania

Evente