Alibaba Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrës të suksesshëm

Jack Ma del në pension në moshën 55 vjeçare

Lajme

Sipas një studimi të ri, Amazon është marka më e vlefshme në botë

Startup

Startup-et miliarda dollarëshe në Europë po rriten më shpejt se rivalët e tyre në SHBA

Kosova

Jack Ma: Nuk di asgjë për teknologjinë, por ja cili është çelësi i suksesit tim

Lajme

Jack Ma, pas daljes në pension do të kthehet tek mësimdhënia

Strategy

E ardhmja e punës: Top 5 opinione nga ekspertët në Davos

Strategy

Udhëzuesi i Jack Ma për zhvillim dhe sukses

Lajme

Tregtarët kinezë refuzojnë paratë, vetëm pagesa nga celulari dhe online

Business Pulse

Lepuj dhe tigra të verbër: 10 shprehje që vërtetojnë se Jack Ma ka një pikëpamje të çuditshme për jetën

Lajme

Jack Ma, shpejt mësues i anglishtes. Ngre edhe fondacionin me emrin e tij