akademi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Arsimi ende nuk flet gjuhën e zhvillimit

Business Pulse

Diversiteti në vëmendje të Oscars 2019. Një leksion për sipërmarrjet dhe institucionet

Lajme

Bashkitë të përgjumura. As 10% e tyre nuk i bashkohen programit “100 fshatrat”

Lajme

Akademi për rilindjen e 100 fshatrave

Trajnime

Shkrimi Akademik dhe Metodologjia e Kërkimit në Punimin Shkencor

Lajme

Shqiptarët bashkohen në “Albanian ICT Awards”, takime në Prishtinë, Shkup dhe Tetovë

Teknologji

Evenimenti i parë i “Albanian ICT Awards 4” hap dyert më 4 shkurt në Tiranë