Starton në Tetor projekti: “Biznese të udhëhequra nga vlerat”
Përditësuar së fundmi: 16/09/2019

Starton në Tetor projekti: “Biznese të udhëhequra nga vlerat”

Share
nga Ornela Trupja
Sht 16, 2019

Në datat 21,22. 23 dhe 24 Tetor nga ora 17:00 – 21:00, në ambientet e Urban Roots do të zhvillohet faza e parë e projektit “Biznese të udhëhequra nga vlerat”.

Ky është një projekt që synon t’ju pajisë juve me aftësi për të nisur një biznes të udhëhequr nga vlerat. Ky projekt përbëhet nga tre faza. Trajnimi në çdo fazë do jetë nga 4 ditë. ​Pjesëmarrja kushton 2000 lekë.  Ky event organizohet nga  LinkAcross Albania. 

Faza I do zhvillohet në Tetor 2019 dhe do t’ju japë baza të forta për të zhvilluar një koncept biznesi. Koha që do të kaloni do të jetë aktive dhe praktike.

Lexo: Eventet që nuk duhen humbur në Shtator 2019

Në Fazën II, e cila do zhvillohet në Janar 2020, kandidatët e kualifikuar do të ftohen për të shkruar plan biznesi dhe financiar nën instruktimin dhe asistencën e trajnerëve amerikanë.

Ndërsa Faza III dhe e fundit do të zhvillohet në Mars 2020. Ata që përfundojnë të tre fazat dhe kanë një plan biznesi financiarisht të zbatueshëm do të konsiderohen për financim.

SI MUND TË APLIKOJ? Aplikoni këtu për Fazën I. Do të jetë një numër i kufizuar pjesëmarrësish. Mund të aplikoni deri me datë 14 Tetor 2019. Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen me datë 16 Tetor, 2019. Nëse keni pyetje, komunikoni përmes e-mailit  dhe numrit të telefonit 069 25 58 392.

KUSH JANË TRAJNERËT AMERIKANË?

Christian Pinkston

  • Themeluesi i një kompanie të suksesshme për marrdhëniet me publikun në Washington D.C.
  • Folësi i shpeshtë rreth komunikimit, risive dhe sipërmarrjeve.

Ben Gillihan

  • Shef Finance tek një kompani energjitike në Seattle.
  • Mbi 20 vite eksperiencë në planifikim strategjikë, analizë financiare dhe marrëdhënie me klientët.

Lexo: Me Into Albania tani mund t’i rezervoni online eventet në Shqipëri

John Hirt 

  • Mbi 40 vjet në udhëheqjen ekzekutive në një kompani të madhe çeliku në Çikago.
  • Tani po punon si specialist trajnimesh në lidership për biznesmenët nëpër Amerikë.