Samsung një hap para Apple. Lançon telefonin inteligjent 5G
Përditësuar së fundmi: 17/05/2019

Samsung një hap para Apple. Lançon telefonin inteligjent 5G

Share
nga Neada Muçaj
Maj 17, 2019

Është një ditë e madhe për të ardhmen e lidhjes me wireless.

Telefoni 5G nga Samsung ka dalë në treg. Kjo është hera e parë që një smartphone mund të aksesojë 5G.

Telefoni Galaxy S10 5G me çmim 1300 dollarë është i disponueshëm për klientët e Verizon në Chicago dhe Minneapolis. Kur konsumatorët largohen nga këto zona, telefoni 5G sërish arrin të funksionojë në rrjetin 4G LTE të Verizon.

Lexoni: Si 5G do të bëjë jetën e përditshme më të mirë?

Telefoni do të lançohet në qytete të tjera në Verizon dhe do të punojë me të gjitha kompanitë celulare.

5G është ndërveprimi më i fundit i teknologjisë me wireless dhe pritet të ofrojë transmetim më të mirë të videove dhe përparësi të tjera teknike, si lidhja me makinat pa shofer.

Lexoni: 5 gjëra që duhet të dini për 5G

Rrjetet ende janë shumë të limituara, por ky telefon është një hap i madh para lançimit. Lançimi do të ndihmojë të gjitha kompanitë celulare të testojnë shërbimin e tyre dhe të hedhin themelet për veprime të tjera në të ardhmen me pajisjet 5G.

Ky telefon inteligjent ka një ekran 6.7 inç dhe 6 kamera me lente, ku përfshihet një kamera e dyfishtë në pjesën e përparme me një lente 3D të thellë. Është i disponueshëm në dy variante, 256GB dhe 512GB dhe në ngjyrë të argjendtë e të zezë.

Me publikimin e telefonit të parë 5G, Samsung është një hap para Apple, e cila pritet të debutojë një iPhone 5G deri në fund të vitit 2020. Kalimi nga 4G në 5G pritet të jetë më i përhapur po ashtu në 2020.

/CNNEvente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00