rrjet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Samsung prezanton teknologjinë 5G

Strategy

Këto 5 aftësi janë çelësi për rritjen në karrierë, sipas LinkedIn

Strategy

Pse të punoni nga shtëpia nuk është në avantazhin tuaj?

Lajme

Gazsjellësi Trans Adriatik finalizon projektin e financimit prej 3.9 miliardë euro

Intervista

Strategjitë që ndjek kompania shqiptare që udhëheq tregun edhe në Maqedoni e Kosovë

Teknologji

Kjo grua ka zgjidhur një nga problemet më të mëdha me të cilat përballet bota sot

Thirrje per Aplikime

“Paris Region Enterprises” – Aktivitet mbi Kërkimin dhe Zhvillimin

Sipërmarrje

Pse duhet të presësh moshën 40 vjeçare që të bëhesh sipërmarrës? Ja çfarë thotë ky studim

Marketing

Ahh merresh me komunikim… po çfarë bën konkretisht?

Teknologji

Qendra Rajonale për Trashëgimi Kulturore – Prishtinë, ka prezantuar aplikacionin mobile të Trashëgimisë Kulturore të Prishtinës