Portali E-Albania ofron lehtësi për pajisjen me liçenca të ndryshme në fushën e transportit » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 11/05/2017

Portali E-Albania ofron lehtësi për pajisjen me liçenca të ndryshme në fushën e transportit

Share
nga Fiorela Jaupi
Maj 11, 2017
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Për subjektet apo qytetarët që kërkojnë të pajisen me liçenca të ndryshme në fushën e transportit, portali unik qeveritar e-albania, ofron mundësi praktike që shkurtojnë kohën, kostot dhe sigurojnë transparencë.

Në portal janë aktive shërbime elektronike për 25 liçenca në fushën e transportit, përfshirë atë rrugor, kombëtar e ndërkombëtar, ajror dhe detar. Subjektet kanë mundësi të kryejnë aplikimet online, ose duke ngarkuar dokumentet origjinale të skanuara, ose duke vepruar me dokumente të nënshkruara elektronikisht për të cilat nuk ka nevojë që të dorëzohen në Qendrën Kombëtare të Biznesit.

Për t’u informuar për këto shërbime, apo për të vijuar me aplikimin, klikoni linkun.

Zgjidhni e-albania për të optimizuar punën tuaj dhe për të marrë më shpejt dhe më mirë shërbimet!

 

Burimi: E-Albania


Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM